Onze kalfsvleesproducten zijn op vele manieren klaar te maken. En daardoor ideaal voor grootkeukens, cateringbedrijven en slagerijen.
Dit is slechts een greep uit ons assortiment.
Meer weten over ons assortiment? Ontdek:
1a. Nek zonder been
2a. Ribeye
2b. Dunne lende
2c. Haas zonder ketting
3. Stomp
3a. Staartstuk
3b. Dikke Lende
3c. Spierstuk
3d. Platte bil
3e. Bovenbil
3f. Ezeltje
3g. Peeseind
3h. Achterschenkel
3i. Achtermuis
4. Schouder
4a. Bloemstuk
4b. Schoudermuis
4c. Sukade
4d. Voorschenkel
5a. Borst met been
5b. Vang met been
6a. Tong
6b. Wang
6c. Hart
6d. Zwezerik hart
6e. Vetnier
6f. Lever
6g. Staart
6h. Longhaas
6i. Zwezerik keel
Meer weten over ons assortiment?
Blank kalfsvlees bestaat uit vlees van kalveren die hoofdzakelijk zijn gevoerd met melk en/of vloeibare restproducten. Het vlees is mals, met een fijne structuur, zeer mager en een verfijnde smaak. Bij Vitelco verwerken we wekelijks tot 4.000 blanke vleeskalveren om aan de grote vraag te voldoen.
Ons jong rosé kalfsvlees is afkomstig van onze kalveren tot acht maanden. We verwerken er wekelijks 3.000. Deze kalveren zijn gevoerd met melk en ruwvoer in een uitgebalanceerde samenstelling. Dit levert smakelijk, mals kalfsvlees op met een mooie, natuurlijke rosé kleur.
Rosé kalfsvlees is afkomstig van onze kalveren tot twaalf maanden die gevoerd zijn met een combinatie van ruwvoer, krachtvoer en een beetje melk. Dit ietwat zwaardere vlees is zacht van smaak, karakteristiek donkerroze van kleur en op vele manieren te bereiden.
Onze kalfsvleesproducten zijn op vele manieren klaar te maken. En daardoor ideaal voor grootkeukens, cateringbedrijven en slagerijen.
Met onze conveniencelijn Duke’s Cuisine leveren we vers, gegaard en bevroren kalfsvlees producten aan de horeca. Op maat geselecteerd en geportioneerd. Ideaal voor ondernemers die hun gasten onder alle omstandigheden tópkwaliteit willen serveren.
Al ons kalfsvlees is afkomstig van kalveren die opgroeien bij verantwoorde kalverhouders met hart voor dierenwelzijn. Sommige kalverhouders gaan daarin verder dan de wet vereist. De producten die van deze kalveren afkomstig zijn, voorzien we van het Vitel-oké-predicaat. Dat is nog eens bewust genieten!